Начало      Любопитно      За нас      Магазини      Доставка      Контакт 
Бял ароматизиран чай „Бялата перла на Фуджиан”
50 г. / 9.00 лв.

 

За нас

Преди време, посетихме една от най-известните чайни в Сингапур – The Chapter и бяхме запленени от магията на чая. Тогава още нямахме идея, че 2 години по-късно ще отворим малко магазинче за чай в страна, където чаят се асоциира с шипки, лайка и маточина.

Направихме го с любов, като хоби..

Нарекохме магазинчето „Моменти”, защото не предлагаме просто чай. Искаме то да се превърне в място за специални емоции, свързани с чая, в място за срещи със съмишленици и любители на тази чудесна напитка.

Събрахме в това магазинче най-ценното – многообразие от сортове чай – всеки със своята лична магия, чаени аксесоари и приказно вкусни, ръчно изработени шоколадови бонбони и трюфели.

Без претенция за изчерпателност, но със стремеж към нови и непознати неща.

Опитахме се да го направим така, както всеки от нас върши нещата в своята основна област - със стремеж за съвършенство, търпение и удовлетворение.

За да може всеки от вас да намери онова, което търси...

© 2009-2018 Momenti.bg
За нас - Магазини за чай и шоколад "Моменти" За нас,моменти,чай,шоколад,трюфели,сладка,конфитюри,аксесоари,черен чай,зелен чай,бял чай,оолонг,билков,плодов,пакетиран,насипни,магазин Магазини за чай и шоколад "Моменти" - наслада за душата