Начало      Любопитно      За нас      Магазини      Доставка      Контакт 
Бял ароматизиран чай „Бялата перла на Фуджиан”
50 г. / 9.00 лв.

 

Доставка

Условия за доставка

Доставка на продуктите

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма Speedy на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с Общите условия на доставка но Спиди АД.

При покупки над 80лв. доставката е безплатна.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 2 работни дни.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Рекламации

В случай, че стоките се получат от купувача в счупен или наранен вид, същият е длъжен незабавно да се обърне към транспортната фирма (Спиди АД), като бъдат установени съответните щети и затова се изготвя протокол, надлежно подписан от получателя-купувач и куриера.

В този случай купувачът има право да върне стоката обратно, или да поиска да я задържи, срещу съответното намаление на цената, или да поиска – същите да бъдат заменени изцяло.

В съответствие с чл.55 (1) от Закона за защита на потребителите, Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, като същият е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1. в оригиналния им вид.

Горното не се отнася съгл. чл.55, т.4. за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики (хранителни продукти, шоколадови изделия).

Начини на плащане

Магазини „Моменти“ приемат следните форми на плащане:

Уважаеми клиети, временно електронен магазин "Моменти" работи само с наложен платеж.

Извинете ни за причиненото неудобство!

1. Наложен платеж

Заплащате поръчката на куриера в момента на получаването й. Всички разходи по доставката са отбелязани и включени в сумата, която заплащате на куриера.

* * *

Препоръчваме, клиентите да разпечатват поръчката си за евентуална справка.

Поръчката не е фискална бележка! Касовата бележка ще бъде изпратена по куриера с доставката при нейното осъществяване.

Всички плащания към "Лейди Чоколейди 77" ЕООД са съобразени със законите на Република България.

© 2009-2018 Momenti.bg
Доставка - Магазини за чай и шоколад "Моменти" Доставка,моменти,чай,шоколад,трюфели,сладка,конфитюри,аксесоари,черен чай,зелен чай,бял чай,оолонг,билков,плодов,пакетиран,насипни,магазин Магазини за чай и шоколад "Моменти" - наслада за душата