Топ 10 предложения за зелен чай от Momenti.bg

Зеленият чай - този така популярен, обичан и изключително полезен чай! Неговата ежедневна консумация е практикувана от много хора по света.

Зеленият чай е полезен за сърдечно-съдовото здраве, за подобряване на метаболизма и намаляване на излишното тегло, за проблеми със зрението, камъни в бъбреците и още редица проблеми и заболявания. Повишава тонуса и има ободряващо действие.

В тази статия ще ви представим нашите топ 10 предложения за зелен чай на Momenti.bg

green tea


 Топ 10 предложения за зелен чай от Momenti.bg

  1. Зелен чай Вечен живот

Само по себе си, името на този зелен чай говори достатъчно за благоприятния му ефект върху организма. В състава си включва 3 сорта зелен чай, бял чай, цветове от жасмин, червено и черно френско грозде, цветове от метличина и кайсиеви парченца.

  1. Японски зелен чай Sencha

Това е най-популярният зелен чай в Япония, който се консумира и в Китай. Има сладък вкус и свеж тревист аромат. От стъблата и клонките на зелен чай Sencha се прави специалният зелен чай Kukicha, който съдържа 2 пъти повече витамин С от портокалите и 6 пъти повече калций от прясното краве мляко.

Kukicha

  1. Зелен чай Осемте чудеса на Шаолин

Този зелен чай с чудотворен вкус и аромат съдържа 8 сорта зелен чай в комбинация с бял чай, ананас, ягода и слънчогледов цвят.

  1. Зелен чай с джинджифил

Разбира се, не бихме пропуснали съчетанието между зелен чай и джинджифил! Това е един от най-полезните за тялото чайове, който отпуска, успокоява и защитава организма. Джинджифилът, сам по себе си, доказано е витаминна бомба, която присъства в почти всички здравословни рецепти. Тук зеленият чай и джинджифилът се допълват от цвят от слънчоглед.

Ginger

  1. Зелен чай Женшен

Със своя завладяващ аромат на праскова, този зелен чай с женшен тонизира цялостно организма за секунди!  

  1. Зелен чай Слънчева поляна

Феерия от изискани вкусове и аромати - манго, кайсия, листа от рози, цвят от шафран, слънчоглед и метличина! Звучи вълшебно, нали?! И според нас е така.  

  1. Зелен чай Угощението на Баба Яга

Оказва се, че Баба Яга обича екзотичните места, на каквито ни пренася този изключителен зелен чай с манго, папая, ягода и портокал! Бихме искали да присъстваме на това плодово угощение всеки ден!

  1. Зелен чай Мечта за Найроби

Мечтаем за пътешествие до Найроби, отпивайки от този неповторим зелен чай от Кения, чиито уникални съставки са: зелен ройбос, захаросано манго, листа от моринга, парченца ягода, цвят от роза и кактус, както и френско грозде.

Green Tea

  1. Зелен чай Зелените съкровища на Япония

Едно истинско съкровище от Япония, което съдържа 5 сорта японски зелен чай, изящно допълнени от ягода и червено френско грозде.  

10. Зелен чай с жасмин Бял дракон

Зелен чай от Китай с фин аромат на жасмин и дълготраен плодов вкус. Със своята нежност и красота, китайското цвете жасмин олицетворява любовта от пръв поглед, точно както и зеленият чай Бял дракон, който сме избрали за вас.

jasmine

Тук можете да видите всички останали зелени чайове, които предлагаме и да изберете своя вкус!

Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн