Топ 5 коледни подаръци за любителите на чая

 Все по-силно започва да ухае на Коледа, на мандарини, на канела, на курабийки, на червено вино, шоколад и чай.

На Momenti.bg всичко гореспоменато е събрано на едно място, за да допринесе за вашия празничен дух, както и да ви помогне да изберете най-хубавите коледни подаръци за любителите на чая.



Нашият екип изготви за вас специално и с любов подбрана селекция – Топ 5 коледни подаръци за любителите на чая.

В нея ще откриете всичко необходимо за едно незабравимо чаено парти на Коледа, което с лекота да прерасне в споделени и съкровени разговори на по чаша вино.


Топ 5 коледни подаръци за любителите на чая

    1. Коледен чай, разбира се!

Нашите коледни чайове носят в себе си „дъх на канела”, джинджифил, ябълка, бадеми, тиква, боровинка, ванилия, яйчен пунш и какво ли още не – за всекиго по нещо и с коледен привкус.

Просто изберете любимия чай на любим ваш човек (а защо не поглезите и самите себе си?!) и се погрижете той да бъде подарен в перфектната японска кутия за съхранение на чай от Momenti.bg

  1. Какво е коледен чай без чаен сервиз?

Ние също не знаем отговора на този въпрос, защото при нас винаги можете да се насладите на разнообразие от чаени сервизи от фин костен порцелан за всеки вкус и бюджет. Изящни, практични и идеални за един коледен подарък, поднесен със стил.

  1. Подаръчен чаен комплект с изненади

Подаръчните сетове, които сме създали специално за вас, ще направят тази Коледа още по-вълнуваща! Всеки един чаен комплект крие различни изненади, пред които нито един любител на чая не би останал равнодушен.

4. Плавно преминаваме към Негово Величество Шоколада...

...защото не бихме си представили той да не присъства във всяка една класация за коледни подаръци.

Швейцарските био шоколади Chocolate & Love ще ви пренесат в едно съвсем ново измерение от емоции и вкусове - наслада за небцето и душата!

      5.Шоколад и Любов = Шоколад и Вино

А всички знаем, че двете вървят ръка за ръка, с повод или без.

Ако желаете да зарадвате скъп за вас човек не само с първокласен шоколад, но и с бутилка хубаво вино към него – представяме ви винената селекция на Tonino Lamborghini, олицетворяваща високо качество, елегантност, лукс и страст.



Желаем ви вълшебни празници и се надяваме, както всяка година, да сме част от тях! :)


Още от блога на Momenti.bg:
Разбери Какъв Характер си Според Типа Чай, Който Предпочиташ
Безплатна доставка за поръчки над 99лв.
Безплатно взимане от магазина
Сигурно плащане онлайн